Izad's FotoPage
IKM Sik
By: Suhaizad Esa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Mar-2009 04:14 Email | Share | | Bookmark
Reboot and Restart

Kepada semua yang hantar mesej sebelum ni harap jangan la marah jika mesej tak di balas. Bukan membenci, jauh sekali melarikan diri. Tapi saya dah lama tak ziarah fotopages saya ni. Almaklum saja lah, keadaan yang sangat tidak mengizinkan.

Sekarang ni, saya bukan lagi di IKM Besut.....saya dah berpindah ke IKM Sik Kedah....


Thursday, 6-Sep-2007 17:31 Email | Share | | Bookmark
Makluman Kepada Pembaca

Semua gambar² dalam fotopages ini adalah sekadar suka² sahaja. Tiada sebarang salah laku atau perkara sumbang yang berlaku sepanjang rakaman gambar² tersebut. Jadi kepada mereka² yang melihatnya, janganlah terus membuat andaian melulu dan beremosi. Laman ini hanyalah gurauan dan sekadar suka² sahaja. Segala pernyataan yang ada kebanyakannya hanyalah rekaan semata-mata.

Sekian Harap maklum


Monday, 30-Apr-2007 04:36 Email | Share | | Bookmark
English Everyone?

Ni kaki tiru kerja org lain, tak reti nak buat sendiri....
....senyap sebab tak paham nak buat apa...
...mamat sorang ni la yg paling kuat gelak dlm kelas...
View all 8 photos...
Kursus "English for Technical Instructors" memang havoc. Bukan sebab yg datang tu semua terer² speaking english tapi terer speaking manglish (Malaysian English). Broken abis, termasuk la kawe ni haa...

Macam paham gelak kuat² mamat ni


Tuesday, 17-Apr-2007 01:52 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Cari Pasal (IKM Sik)

2 org budak ni bkn anak pakcik kat blakang tu tapi anak Sahidan
...haa, ni bapak budak² tu. Tgk la, "rajin" sungguh dia....
....ni pulak si adik tengah interframe...pantang nampak kamera..
View all 12 photos...
Atas permintaan ramai, sekali lagi aku curi tulang kat ofis semata-mata nak update FP nih. Tapi of course laa...masa takde kelas. Lebih-lebih lagi, boss pun tengah takde nih.

Last week ada Petandingan Johan Kemahiran peringkat Pra-IKM dan utk kategori PC Network & Maintenance, telah diadakan di IKM Sik Kedah.

Semasa di Sik, disebabkan malas nak sewa di resort, rumah staf x-ikm besut la jadi mangsa.


Thursday, 1-Mar-2007 04:07 Email | Share | | Bookmark
Sembang section...

CiterHantu
Sape² yg nak bersembang² yg mengarut, sila buat kat bahagian sini. Habis saya punya Fotopages dikerjakan.

Yg beri perintah:
En Ezard da BOSS



Jangan Pandang Belakang - Haunting Your Cinemas on 5th. April 2007




[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net